Багато жінок у гонитві за свіжою молодою зовнішністю починають вдаватися до крайнощів, часто користуються послугами косметологів, роблячи собі ін'єкції. Звичайно, ці уколи можуть поліпшити стан і вигляд шкіри, але є одне "але".

Однак косметологи вважають це крайнім заходом. Є п'ять правил, які радять робити косметологи щодня, щоб шкіра завжди виглядала краще, не вдаючись до косметичних операцій.

Про це розповіла одна з українських б'юті-блогерш, яка часто ділиться корисними порадами.

Ін'єкція ботоксу, фото: Getty Images

Щоденне очищення

Щоденне вмивання обличчя спеціальними засобами допоможе очистити шкіру від мертвих клітин, жиру, бруду, макіяжу та інших забруднювачів. Це у свою чергу зберігатиме пори чистими та запобігатиме захворюванням шкіри, зокрема висипуванню, підтримуючи її молодий вигляд.

Популярні новини зараз

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Плату за світло нараховуватимуть по-новому

Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

"Щоденне очищення дуже важливо, щоб видалити будь-які забруднення і дати шкірі дихати. Я ніколи не лягаю спати з макіяжем, я завжди використовую м'який засіб для чищення перед сном", - говорить Кеяна Еміан.

Домашній крем для обличчя, скріншот відео

Зволоження шкіри

Зволоження може допомогти підтягнути шкіру, зробити зморшки менш помітними та по суті омолодити її. Воно також допомагає позбутися сухості, яка посилює стягнутість шкіри, утворюючи заломи та зморшки.

"Щоденне зволоження шкіри також має важливе значення для підтримки її захисного бар'єру. Це зменшує втрату вологи та допомагає уникати забруднення", - пояснює експерт.

Душ, вмивання: фото vazhnoznat

Сонцезахисний крем

Сонцезахисний крем також є важливою частиною догляду за шкірою, особливо у літні місяці. Він допомагає боротися із сонячними опіками, раком шкіри та передчасним старінням. SPF має бути принаймні 30 і наносити його слід кожні три – чотири години.

Багато пиття

Вода не тільки зволожує та омолоджує ваше тіло, але й допомагає підтримувати еластичність шкіри, завдяки чому вона виглядає молодшою.

"Те, що ми споживаємо, справді впливає на нашу шкіру, тому я стежу за тим, щоб пити не менше двох літрів води на день та дотримуватися здорової дієти", – розповідає Кеяна Еміан.

Денний сон. Фото: скрін youtube

Здоровий сон

Повноцінний сон, тобто не менше 7 – 8 годин – це ще одна корисна звичка для молодості шкіри. Він заохочуючи правильний кровообіг і дозволяє клітинам шкіри регенерувати, що в результаті робить її більш підтягнутою та свіжою.

Нагадаємо, росіянка вирішила зробити себе красивішою, але померла після збільшення частини тіла: лише 200 доларів.

Раніше повідомлялося, вранці чи ввечері? Медики відповіли, коли дня жінкам потрібно братися за голову.

Також, маска на желатині та крем від геморою під очі: найнебезпечніші фейки по б'юті-рекомендаціям.