Український телеведучий Володимир Остапчук, який в 2020 році встиг розлучитися з Оленою Войченко і одружитися ще раз, залишив свою нову вагітну дружину Христину вдома, а сам відправився на Відпочинок з друзями в гори.

Про це написав сам зірка екранів на своїй сторінці в соціальній мережі "Instagram".

На його думку, відпочивати з друзями без компанії другої половинки - цілком нормальна практика, і саме тому він без докорів сумління і відправився в Буковель, але все ж відчув необхідність виправдатися перед своєю Instagram-аудиторією.

"ЗАЛИШИВ ДРУЖИНУ?

Просто сотні повідомлень прилетіло з приводу нашої поїздки з друзями в Буковель.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

«А чому не взяли дружин і дівчат?»

"Сам катаєшся, а Христина вдома?»

Вважаю абсолютно нормальним відпочинок один без одного. Кожному потрібен простір і повітря. Крім усього іншого, це добре підігріває ваші почуття і бажання🔥

Тут головне довіру і впевненість в партнері.

А ви відпускаєте свої "половинки" на Відпочинок з друзями?

P. S. з першим днем весни", - написав Остапчук.


Нагадаємо, раніше Нова дружина засунула Остапчука між довгих ніг: "поговоримо?". Телеведучий Володимир Остапчук занудьгував на карантині і вирішив поговорити зі своїми шанувальниками.

Як повідомляє портал Знай.иа, Ведучий шоу "Маска" Остапчук поділився фірмовим рецептом куті: "Там панує любов...". Напередодні Різдва популярний український шоумен, головний ведучий грандіозного шоу-детективу" МАСКА " Володимир Остапчук поділився цікавим рецептом смачної та корисної куті.

Також Знай.uа писав, що Двічі одружений Остапчук поділився болем через п'ять хвилин:"були б курочки". Володимир Остапчук опублікував кумедне відео.