Арсен Мірзоян-відомий український співак, чоловік Тоні Матвієнко і просто щасливий батько, зовсім недавно разом з сім'єю відпочивав в Єгипті, насолоджуючись морем і сонцем посеред зими, і на гірськолижному курорті "Буковель".

Чоловік частенько радує своїх шанувальників будь-якими фотографіями або відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 40 тисяч чоловік. До цього він періодично викладав звіти про успішні ранкові пробіжки, ігри в волейбол. Арсен не відмовлявся від солоденьких пончиків, кави та чебуреків на відпочинку в Карпатах. А зараз у Facebook він виклав цілу серію знімків з учасницею благодійного фонду "Запорука" Іриною Сахно. Сьогодні, 28 лютого 2021 року, вона святкує 44-річчя.

"Многая літа, фея! Сяй!", - написав Арсен Мірзоян у підписі до публікації.

Арсен Мірзоян, скріншот: Facebook

"44. Здорова, щаслива, поруч здорові і щасливі близькі. Я дарую любов і мені дарують натомість. Вважаю для цього світу не так вже й мало. І якщо сьогодні я попрошу і мені вдасться зробити щось хороше для Данила, думаю цей день буде незабутнім не тільки для мене. Даня випускник в цьому році і я дуже хочу щоб на випускному він зміг вальсувати! Для цього йому потрібен протез... Буду вдячна за вашу любов і допомогу дані", - написала сама жінка у себе на сторінці з нагоди свого Дня народження.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Ірина Сахно, скріншот: Facebook

Нагадаємо, налякана Тоня Матвієнко закрила обличчя руками: що накоїв Арсен Мірзоян

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян заговорив про втому від життя: "Нагадаю собі…"

Знай.ua писав, зять Ніни Матвієнко Мірзоян показав, чим балує себе в Буковелі: "Ціна, як за лобстера"