43-річна українська співачка і наймолодша володарка звання "Народної артистки" в історії держави Наталія Бучинська має не дуже велику аудиторію в соціальній мережі Instagram, з якою рідко ділиться всілякими фото.

За її життям стежать близько трьох тисяч чоловік, і зараз вона знову написала великий текст, маючи настрій і натхнення.

"Бачу, що попередній пост вам сподобався. Багато лайків і коментарів. Це жахливо приємно. Що хотіла вам сказати. Нам тут знову продовжили карантин, аж до травня. Добре це чи погано, думайте самі. Я вирішила знову зробити прискорення в своїй роботі і творчості в цілому. Що до стилю, бачите самі. І зупинятися я не збираюся. Якщо маєте, якісь поради, чи хочете побачити мене інший, напишіть. Я прислухаюся обов'язково. За музикою, також буде рух вперед. Зовсім скоро, поруч зі мною на сцені, побачите нові обличчя. Так, я трохи поступлюся місцем молодим. Покажу вам прекрасне майбутнє української естрадної сцени. Також шукаю варіанти дуету, або як модно зараз-коллаби. Тут також можете підказати, з ким би ви хотіли мене почути в дуеті. І звичайно нові пісні. Вже готова одна прем'єра і має намір записати ще три. Так що до травня, буде багато всякого і смачного. Ну все. Ніби відзвітувала. Ви дивитеся фото і обов'язково коментуйте. Чекаю Ваших думок і порад", - написала Наталія Бучинська в публікації.

Бучинська, скріншот: Instagram

"Наталя приїжджайте на Слов'янський базар, ❤️❤️❤️❤ ️ я вас обожнюю", "Дует з Олександром Пономарьовим. З вашими прекрасними голосами пісня буде чудова, особливо вокально", "Кожен раз ще більше і більше дивуюся. У дуеті хотіла б почути з Наталією Валевською, було б цікавенько!", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Бучинська, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Слов'янський базар у Вітебську - як українські артисти співали в гостях у Лукашенка

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль повторила за Корольовою і поїхала до "тарзанів": "Вони як НЛО"

Знай.ua писав, Настя Каменських показала свою ніжну турботу над малюком: "Ти замарався"