Олег Винник тримає своє особисте життя в таємниці, що породжує низку чуток. Зокрема, у стосунках з суперзіркою підозрюють співачку і його бек-вокалістку Таюне, однак сам повелитель вовчиць це спростовує.

Про ймовірні деталі життя ймовірної дружини Винника розповідає інстаграм-акаунт "Вселенная NiF//Новости_Украины".

Так, у ЗМІ й неофіційних джерелах можна зустріти інформацію про те, що співак вже давно одружений, причому на тій, кого він особливо й не приховує.

Окремі джерела стверджують, що весілля Таюне і Винника мало місце давно, ще під час їх студентства. Незабаром у них народився син Юліан, а пізніше Олег поїхав підкорювати Німеччину, куди також перевіз сім'ю.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

У Німеччині українець досяг значного успіху, він дійшов до головних ролей у популярних мюзиклах. Однак він все ж наважився повернутися в Україну й почати завойовуваи серця жіночої аудиторії.

На фанатських акаунтах збирають фотографії ймовірної пари, а також мріють отримати все ж підтвердження чи справжнє спростування.

А не так давно увагу публіки привернув знімок Таюне з розкішним подарунком - її портретом величезних розмірів.

Нагадаємо, Єфросиніна після Covid-19 пішла загартовуватися у 20-градусний мороз. Маша Єфросиніна вирішила загартовуватися у неабиякий мороз

Як повідомляв портал "Знай.ua", подруга Ткача Саліванчук зізналася, як жінки розглядають чоловіків: "Достатньо 45 секунд". Анна Саліванчук відверто розповіла про деякі психологічні тонкощі

Також "Знай.ua" писав, що Козловський пояснив, від яких жінок йдуть чоловіки