Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися архівні кадри Кароліни, на яких вона була відображена в дуже незвичайному образі. Так, артистка приміряла лише білосніжне монокіні з глибоким декольте, насолоджуючись відпочинком на золотому пляжі з блакитною водою, поки позаду неї виднілися гори.

Красуня доповнила спокусливе вбрання лише сонцезахисними окулярами, а вологе після купання волосся акуратно прибрала назад. Лорак блиснула стрункою фігурою, за якою наполегливо стежить, а також пишними грудьми. Варто відзначити, що такі відверті кадри для 42-річної виконавиці - велика рідкість. Незважаючи на те, що Ані може з легкістю похвалитися розкішним тілом, знаменитість не любить виставляти його напоказ в купальниках або спідній білизні.

"Літнє, сексуальне, спекотне фото з @anilorak 😍 🔥 Діва! 😍

Гаряче.. Сексуально.... 🔥"

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Супер фігура, струнка .красива. ❤️👍👏😍😊🔥🌞", "Красуня", " ось-так ось побачив і все! Ми приїхали! 💯💋😻😛❤💙💚💛💜💖", "Бог дав тобі надзвичайну красу і талант!! Щастя тобі Каролінка!!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.